Napikispest 2018.06.26.

 • játékoskeringő // ismét jólértesült az NSO:
  • Lanzafame // nem játszott a Partizan ellen, amit annak tudnak be, hogy távozik Kispestről. (Nem, a legjobb tudomásunk szerint még mindig sérült. – vh)
  • Eppel // állítólag a kazah Kajrat Almati félmillió eurót (mintegy 163 millió forintot) fizetne Marciért.
  • Ignjatovic // “jó esély van a visszatérésére” – nem írják, honnan veszik az infót.
  • Zivanovic // “jó esély van a visszatérésére” – és természetesen nála sem írják, honnan az infó.
  • Vadócz // viszont “információink szerint” (mármint az NSO információi szerint) amíg nem talál csapatot magának külföldön, addig egy rövidebb időre nálunk szerepelne.
  • Arabuli, Bacsana // “érdeklődünk iráta” az NSO szerint,. Jelentsen ez bármit.
  • Adric, Nemanja // szintén érdeklődünk, vagyis csomagban hoznánk a kiesett Balmazújvárost.
  • ezzel szemben a szomorú valóság // Lippai, Cukovic, Guttiner és Silvio a Partizan ellen, valamint egyéb, sorsukra váró próbázok a klubházban. (Ezt már én tettem hozzá.)
 • Hemivlog // mindegy. Pár általános téma mellett szóba kerül a válogatott is, de nem gratuálál Rossinak, vagyis egyértelmű, hogy hetekkel ezelőtt felvett anyagról van szó.
 • Hegedűs Márk // az NB II-es Doroghoz került egy évre kölcsönbe. (via NSO)
  • Tavaly az NB III-as csapat csapatkapitánya volt, mellékesen 23 meccsen 13 gólt lőtt, valamint Pécsett csereként bemutatkozott a felnőttben is egy kupameccsen.
 • sorsolás @ NB I. // tényleg a Mezőkövesd Facebookjáról tudja meg az ország, hogy szerdán 14:00-tól sorsolják a következő idényt?

A Partizan-Honvéd 2-0 góljai //
Orenburg – Honvéd

Csütörtökön játszunk az orosz csapattal valahol Ausztriában, de nem is ez a lényeg, hanem az Orenburg ellenfélválasztása az edzőtáborukra:

Három piros-fekete csapat egymás után. Az Admirát és a macedón Vardart is 1-0-ra verték, szóval érzek valami sormintát.

Amúgy ha címerszépségversenyt hirdetnénk, akkor a sorrend ugyanaz lenne, mint a képen. Az Admira letisztult formája (piros-fekete, arany oroszlánnal – valahonnan ismerős a forma) iszonyat jól néz ki, de a Vardar se panaszkodhat a mérhetetlen egyszerű és egyben kellően elegáns megoldásával. Aztán ott a Honvéd, és a kétezres évek elejének shareware címervarázsló programjainak már akkor is vállalhatatlan templétje, kicsit kiszinezve, és mert jól néz ki(!!!) cseppet háromdésítve. Bevallom, felfordul a gyomrom, ha csak ránézek, mert ez minden csak nem címer, ráadásul azonosulni is szinte lehetetlen vele.

“Napikispest 2018.06.26.” bejegyzéshez 28 hozzászólás

 1. Egy dolgot nem értek.Tegnap az akadémistákkal is képesek lettünk volna egy normálisabb játékra.Miért nem ilyenkor teszteli őket egy jobb csapat ellen Supka?cserébe ilyen gyenge próbázókkal tömik tele a csapatot.Vadócz nagy erősîtés lenne.

 2. Ha ez megvalosul akkor Lanza marad. Vadocz es Zsivany, Arabulival tenyleg erösites, akar megint eremert mehetnenk jövöre. csak gyorsan döntsenek mar, nyakunkon a selejtezö!

 3. Úgy látszik Supka régi játékosokra épít.
  A túlzott elszerbesítésnek annyira nem örülök. Bár ettől független Zivanovic, Adric, Ignja, Arabuli (mondjuk Ő grúz), azért lehet nem lenne rossz igazolás, csak érdekes, hogy edzőmérkőzéseken meg a hírek ellenére nem ők tűnnek fel. :)
  Hozzáteszem nézegettem a Wikipédiát és úgy tűnik sem Zivanovic, sem Ingja nem találta a helyét a kispesti távozása után…szóval kérdés, hogy milyen formában lesznek, ha tényleg hozzánk jönnek.
  Mindenesetre jó lenne tisztázni, hogy mi a csuda van Gróf-Bobál-Eppel-Lanza négyessel, mert elképesztő, hogy ennyire nem tudunk semmit sem az érkezőkről, sem a távozókról. :(

  1. Arabuliban, Andricsban kár gondolkodni, mert csak csalódás lesz qa vége. Valamirevaló nb1-es játékost nem szokott igazolni Hemingway..(Uzomát sem értem. Lehet elnézte a számot, eggyel több nullát látott a papíron.)

 4. Ha ez így lenne akkor tényleg erős csapatunk lenne, Lanza Danilo elől Eppel helyére hozunk egy erős csere támadót vagy kettőt, Vadócz Gazdag Nagy Geri középpálya elég erősnek tűnne ami meg ugye tré az a védelem. De ha félretesszük Ignja állítólagos romboló morálját akkor neki is örülnék. Azért elméletileg egy Heffler Ignja Kamber Baráth Uzoma védősor nem lenne gyenge.

  1. Ez nem hangzik rosszul, csak a kötelező fiatalnak nem hagytál helyet. :)

   1. Igen ezen én is gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy új rendszer van mostmár akkor is kapunk horribilis összegeket, ha nem játszatunk fiatalokat. Illetve más a fiatalokért kapott pénz rendszere lásd produktivitási rendszer. :)

    1. Kizártnak tartom, hogy Hemibá engedné a csapatot pályára lépni legalább egy fiatal nélkül. És teszem hozzá, ebben igaza is van.

 5. Kár ezen agyalni, Dagobert bácsi majd a megfelelő időben dönt.

 6. Eddig az első osztály kiesőiből szemezgettünk, most pedig jöhet Zsivány a másodosztály kiesőjéből. :)

 7. A kölcsönből visszatért játékosok közül nem láttam senkit még a tartalékok között sem ?! Palmest,Borát legalább ki kellene próbálni ?! Hegedüst sem látom a cserék között.Monorból megnézném az NB III-as gólkirályt,aki volt nálunk az MFA-n, Balogh Milán.Most látom,hogy Hegedüst kölcsönadtuk Dorogra.

  1. Hol látod, hogy az nb3-as kerettel mi történt? Annyi megvan, hogy Krisu megy, de hogy kölcsönbe, vagy végleg, az már nincs.
   Egyedül Gergényit tudjuk, őt bejelentette a ZTE, hogy kölcsönvette. De pl. a tavaszt Szegeden töltő másik játékos, Rózsahegyi még bőven nyaral.

   1. Dorog írta,hogy kölcsönbe 1 évre Hegedüs Márk jött a Honvédtól

 8. Vicces, hogy a második gólt szerző szerb neve nemcsak Nikolic, hanem még Nemanja is.
  Szerintem Zivanovic maradjon csak, ahol van. Vadócz rövid időre is kellene (hátha mégis hosszabb lesz), Lanza marad, melléjük Arabuli, Ignja és még egy védő kellene a jobb fajtából.
  Cukovicban láttatok valami bíztatót?

 9. Teasék lenyugodni.
  Lanza azért nem játszik a tingli-tangli edzőmeccseken, mert neki erre nincs szüksége. Pihen, nyaral, feltöltődik a következő szezonra. Majd játszani fog az EL meccsen.
  Supka addig keresi az ideális 9 embert Gróf és Lanza közé.

  1. ha nem menne el Lanza, akkor nem jönne ez a sok hulladék tesztelni… :/

 10. Öreg legújabb videója eléggé elszomorító. Benne majdnem minden kérdésünkre a válasz.

  1. nincs újdonság benne.
   1. Eppel menni akar, így eladjuk. Ez mindenkinek jó.
   2. Lanza még mindig nem ment el.

   1. De az is benne volt, hogy közel vannak a számok egymáshoz. Lehet én dekódolom rosszul, de ez nekem azt jelenti, hogy megy. A klubhűséges részből nekem az csapódik le, hogy vidi vagy fradi. De ne legyen igazam.

 11. Lippai Tibi nem rossz futballista, őt érdemes lenne idehozni szerintem.

  1. Hopp, végre valaki, aki ismerheti Lippai urat. Mit kell tudni róla? Azt láttuk, hogy relatíve magas és belsővédő, de eddig például hol játszott? Nagyjából kicsoda?

   1. Jelenleg Böszörményben játszik, a Kispesten szép emlékű Igor Bogdanovic irányítása alatt. A 2016-17-es szezonban nálunk játszott Balkányban (Igorral együtt, aki kétszer is gólkirály lett – csak közbevett megjegyzés), a megye I-es bajnokságot tavaly is megnyerte és idén is, előbb Szabolcsban, most Hajdúban. Debreceni nevelés alapvetően, könnyen lehet, hogy nem fér még oda a kezdőcsapatba, de jól helyezkedik, jól fejel, nem mondanám lassúnak se, kell rá egy kis izom és simán ott lehet akár ebben a frenetikus NB1-ben is. Középhátvéd létére nálunk 4, de idén Böszörményben 16 gólt szerzett, ami szintén nem lebecsülendő. Egyébként egy szerény, normális, értelmes gyerek, a Debreceni Egyetemre jár.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.