Mastodon

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a pár sort

Jegy, klubkártya, bérlet, karszalag, feltöltőkártya.

Tömbösített kérdés következik:

Mit lehet intézni ezen a héten?

  • jegyet a Villarrealra
  • karszalagot a Villarrealra
  • klubkártyát
  • bérletet a következő szezonra
  • feltöltőkártyát, ha nem szeretnél használni/nincs bankkártyád

Mikor és hol lehet ezeket elintézni?

A Bozsik stadion jegypénztárainál a következő időpontokban:

  • július 21., szerda, 8:00–14:00
  • július 22., csütörtök, 12:00–20:00
  • július 23., péntek, 8:00–20:00

Valamivel kifejtősebb rész:


‼️ Mielőtt megkérdeznéd: a Bozsik jegypénztárai elfogadnak készpénzt is!


Tudok még JEGYET venni a Villarreal elleni meccsre?

Igen. Online a jegymesteren, személyesen pedig nyitvatartási időben a Bozsik stadion jegypénztárainál.

Tudok már JEGYET venni a Debrecen elleni meccsre?

Nem. Egyelőre pontos sorsolást is csak ezekben a percekben (kedd délelőtt) közölt az MLSZ.

A következő idényre mikor és hol tudok BÉRLETET váltani?
Hol tudok KLUBKÁRTYÁT csináltatni, illetve átvenni?

Ezen a héten mindent a Bozsiknál, a pénztári órákban lehet elintézni. Klubkártyánál gyorsítja az ügymenetet, ha előregisztrálsz rá az MLSZ oldalán. Az átvételi helyre vonatkozó kérdéssel ne foglalkozz, mivel benne vagy a rendszerben, bárhol ki tudják nyomtatni neked.

Mi ez a KARSZALAG a Villarreal ellen?

A karszalag azért kell, hogy ne a beléptetésnél ellenőrizzék le egy stadionnyi ember védettségi igazolványát, hanem több napra elosztva, elkerülve ezzel a felesleges torlódást.

Hol és mikor vehetem át a KARSZALAGOT, és mi kell hozzá?

Egyrészt minden jegytulajdonos személyes jelenléte, kivéve a 18 éven aluliaké, nekik ugyanis nem kell karszalag.

Másrészt a védettségedet igazoló bármilyen hatósági igazolvány. Utóbbi lehet plasztikkártya, vagy mobiltelefonos alkalmazás. A védettségidet természetesen összevetik valami személyazonosító igazolványoddal, és akkor kapod meg a karszalagot.

A karszalagot is a pénztári órákban veheted át a Bozsiknál, vagy a meccs napján, 16 órától.

Mire jó a KLUBKÁRTYA? Kell egyáltalán?

Bocsi, ezzel a kérdéssel most ne tartsuk fel az embereket, inkább olvasd el róla a korábbi posztunkat.

Villarreal ellen nem kell.

Tényleg nem lehet majd KÉSZPÉNZZEL fizetni a stadionban?

Tényleg. Helyette bankkártyával (PayPass, csipogós, érintésmentes, ahogy nevezed), vagy feltöltőkártyával fizethetsz.

Mi az a FELTÖLTŐKÁRTYA?

A feltöltőkártya hasonlít a klasszikus bankkártyákra, vagyis lehet vele fizetni a kártyát elfogadó helyeken. A dolog ennél azért picit bonyolultabb, így csak címszavakban:

A Honvéd végül nem egy egyedi és sokfunkciós stadionkártyával avatja az új Bozsikot (ahogy reméltük), hanem a HelloPay kártyás megoldásait választotta.

A HelloPay egy letéti díj (500 forint) ellenében kiváltható, nem névre szóló plasztikkártya, ami tartalmaz egy chipet. Ez a chip tárolja azt, hogy mennyi pénzzel töltötted fel az erre kijelölt automatáknál, pénztáraknál (vagy a telefonodról) a kártyádat, és ebből az egyenlegből kerül levonásra a fogyasztásod.

A pénz, amit feltöltöttél a kártyára nem veszik el a meccs végén, és nem csak Bozsik következő meccsein, hanem bármilyen más, HelloPay által üzemeltetett rendszerben is felhasználhatod. Jellemzően fesztiválokon.

Ha mégsem tartanád meg a kártyát, akkor a meccs végén visszaválthatod, és ekkor visszakapod mind a letéti díjat, mind a kártyán maradt egyenleget.

Érdemes előre kiváltani a FELTÖLTŐKÁRTYÁT, ha azt használnám?

Igen. A héten több napon is nyitva lesznek a pénztárak a Bozsiknál. Ha már úgyis elmész a karszalagodért, érdemes kiváltani és feltölteni a kártyádat is, elkerülve a szombati tömeget.

Hogyan kell használni a FELTÖLTŐKÁRTYÁT?

A Honvéd nem közölt arról információt, hogy a stadion területén milyen terminálokat fognak használni, azonban a HelloPay hagyományosan a képen látható eszközöket telepíti. (fotó: hellopay.hu)

A szokott módon rendelsz a büfében, majd amikor a fizetésre kerülne a sor, akkor egy kártyaelfogadó terminálon fogod látni a fogyasztásod ellenértékét.

A feltöltőkártyát úgy tudod használni, hogy a terminál jobb oldalán látható számsor fölött, ahol egy kijelzőn megjelenik a fogyasztásod összege, oda egyszerűen csak hozzáérinted a kártyádat egy-két másodpercre.

Fizetés előtt, a terminál bal oldalán, egy kijelzőn azt is kiválaszthatod, hogy a fogyasztásodon felül hány százalék borravalót szeretnél a pultnál hagyni. Csak bökj az ujjaddal a megfelelő százalékra, és azonnal látod, hogyan változik a fizetendő összeg. Arra mindenképpen figyelj oda, hogy ezeken a terminálokon sok helyen alapértelmezetten be van állítva az egyik százalék!

Mivel a Honvéd nem közölt információt arról, hogy a stadion területén pontosan milyen eszközöket fognak használni, ezért az iménti használati útmutató mindössze tájékoztató jelleggel szerepel a posztban.

Hol tudom feltölteni a FELTÖLTŐKÁRTYÁT?

A stadion környékén kihelyezett automatákban, vagy a stadion pénztárainál. Elméletileg ki lesznek matricázva a feltöltőpontok.

Utóbbiból mindössze három található a stadion körül, és mivel a pénztárak intézik a jegyárusítást is, ezért készülj fel arra, amennyiben személyesen szeretnéd feltölteni a kártyádat, akkor lehet, hogy hosszasan sorba kell állnod.

Mivel tudom feltölteni a FELTÖLTŐKÁRTYÁT?

Készpénzzel vagy bankkártyával.

Kinek jó a FELTÖLTŐKÁRTYA?

  • [a bankkártyával nem rendelkezőknek] A feltöltőkártya használatával sem lesz bankkártyád, ugyanis az nem névre szól, vagyis nem kell semmilyen szerződést kötnöd a használatához.
  • [a készpénzeseknek] Sokan vannak, akik ragaszkodnak a készpénzhez, és vagy nincs bankkártyájuk, vagy legfeljebb arra használják, hogy hó elején felveszik vele a fizetésüket. Számukra a feltöltőkártya kiváltása nem jelent semmi kockázatot, legfeljebb egy apró kényelmetlenséget, amikor feltöltik az egyenlegüket.
  • [szülőknek] A feltöltőkártyákra költségkeret állítható be, ami a kártya opcionális regisztrációját követően, mobiltelefonon távolról is ellenőrizhető. Vagyis ha a gyerekednek önálló keretet biztosítanál a meccsekre, akkor válts ki neki egy kártyát, és töltsd fel az igényeknek megfelelően, akár távolról.
  • [idősebbek is elkezdhetik] Várhidi Péter is megmondta, hogy a kor nem érdem, hanem állapot. A feltöltőkártya pont olyan, mint egy utalvány, ami például karácsony környékén szokott érkezni. Addig lehet költeni belőle, amíg van rajta egyenleg.

‼️ Ha bármilyen további kérdésed lenne, hívd a Honvéd jegyinformációs telefonszámát: ? +36 70 429 9935


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||