Mastodon

Megjött az újabb kilövési engedély: Kondás Elemér // GIGAMEGLEPETÉSSEL FRISSÍTVE!!!

Természetesen a mindenre hajlandó origo hasábjain. Múlt héten alig írták meg Husztit, pár óra múlva repült. Vannak még véletlenek.

Edzőről, pláne magyar edzőről, legyen bármilyen eredménytelen, egy átlag hétköznapon még véletlenül sem írnak olyasmit, hogy “totális bukás”, vagy a poszt zárómondata, miszerint: “A roppant szomorúan beszélő legendás Vasas-játékos (Kiss László – a szerk.) szerint semmi remény nincs a bentmaradásra. És hogy ez így van, abban meglehetősen nagy Kondás Elemér edző felelőssége.”

Főoldali cikkajánlóba olyat írni, hogy nem tudott eredményt elérni???? Mikor? A hétvégén, vagy az elmúlt fél évben folyamatosan?

A magyar edzőkről egészen addig kuss van, amíg Pintér Attila ki nem kap Észak-Írországtól, mert utána leszólnak a Központból, hogy srácok, mehet! [Így, jelen időben, mert a mintázat rendre ugyanaz.] Ettől a perctől aztán minden szart ráborítanak válogatás nélkül, amiről addig természetesen egy szót sem írtak, pedig nyilván ugyanúgy tudatában voltak, mint az engedély előtt.

Szóval: viszlát, Kondás, óráid lehetnek hátra.


Jó, az külön vicc, hogy ma 70 éves Csányi Sándor az MLSZ elnöke és a Vasas tulajdonosa. (Igaz, a Nemzeti Sport méltató cikkében egy büdös szóval sem említik a Vasast, ahogy az MLSZ-es munkássága során is csak a sikereket emelik ki, mélyen elhallgatva a visszásságokat, az ellenőrizhetetlen és feleslegesen kiadott TAO-milliárdokat, a szurkolói kártya bevezetését, tündöklését és bukását, a legalább ötféleképpen megbukott fiatalprogramot, nem szembesítik a 2011-ben bemutatott programjával, vagy a 2013-as, a Magyar Labdarúgás Fórumán elhangzottakkal, tehát az ígéreteivel, de sebaj, majd ha esetleg megjön a névre szóló kilövési engedélye, mert mondjuk valami jelenleg érthetetlen okból átmegy simicskába, és megsértődik rá a főnök.)


frissítés //

Ilyesmit se nagyon látott még a magyar futball: megtartották Kondást! Idézném Nagy Miklós sportigazgatót, mert ez a legszebb rész (és a szavaknak őszintén tudok tapsolni!):

A Vasasnál nem lehet edzőt buktatni, itt nincs játékosuralom. Az edzőváltással asztal alá söpörnénk a problémákat, amelyek mélyebben gyökereznek.

kibeb*szott menő gondolat, fiatalosan repül a lájkunk.

Nem lennék most az origo helyében.


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||