Mastodon

Most, hogy megkerült a napokban eltűnt Talal, kimondottan érdekel, mire viszi Goricában, az új csapatánál

Pár napja tűnt el egy egész rövid időre (és az erről szóló hírekből tudtuk meg mi is, hogy tavaly a Honvéd játékosa volt), azonban egyelőre nem tudni, hogy hol volt, mi történt vele, a lényeg, hogy meglett.

Többek között a Telex is összeszedte közben, hogy valami nem stimmelhet a játékossal, mert hozzánk hasonlóan semmiféle érdemi pályafutást nem találtak a múltjában, viszont homályos történeteket igen. Idézem:

Az apa a svéd lapnak azt állította, hogy hétfőn beszélt utoljára a fiával, akitől megtudta, hogy minden készen áll a horvátországi költözéshez. Amikor később újra hívni próbálta, a fia telefonja már ki volt kapcsolva. A beszámoló szerint az apa néhány órával később felszállt egy Magyarországra tartó járatra, és taxival ment a fia lakásába. A garázsban ott találta a Porschét, a töltőkábel még mindig be volt dugva, de a fia eltűnt. Ezután hívta a rendőrséget, akik behatoltak a lakásba. Elmondása szerint a fia kulcsai és a pénztárcája eltűnt, de az útlevele ott volt a lakásban. (…)

Az apa szerint egyértelmű jelek utalnak arra, hogy bűncselekmény történt. „Múlt héten Abdullah nagyon aggódott. Lehangoltnak és instabilnak tűnt, de most először nem akart mindent elmondani. Azt mondta, történhet valami” – mondta az apa az Aftonbladetnek. Szerinte a fia egy másik klubtól is kapott ajánlatot ezen a nyáron, az oda való igazolása a küszöbön állt, de Abdullah visszalépett ettől, mert az a csapat nem tűnt elég komolynak. „Ketten jöttek a szállodába, ahol akkor megszállt. Egyikük megfenyegette, hogy megszúrja egy késsel. A szálloda egyik dolgozója hívta ki a rendőröket, akik pár perc múlva megérkeztek és elvitték a férfiakat. Ezek után a fiam megijedt” – mondta.

Hozzátette, hogy a fia nem sokkal később egy olyan személytől kapott telefonhívást, aki azt állította, hogy a szóban forgó klubot képviseli. „50 ezer eurót követelt kártérítésként. Abdullah azt mondta, hogy egy eurót sem kapnak, de aztán a hangulat fenyegetővé vált” – mondta az apa, aki úgy véli, hogy a szerződés körüli vita valamilyen módon összefügghet az eltűnéssel. (…)

A Telex cikke (és a témát feldolgozó más lapok cikkei is) pontos dátumokat, helyszíneket közöl az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatban, még azt is tudjuk, hogy Talal apja repülővel jött Budapestre, és taxival ment ki Angyalföldre, ahol a fia lakik, azonban a szállodás rész konkrétan a semmiben lebeg, mindenféle hivatkozás nélkül. Még országot sem említenek, hogy hol történhetett, pedig a késsel fenyegetés, és a kártérítés ilyen formában történő követelése nem nevezhető pitiáner ügynek. Pláne, hogy a történet szerint a rendőrség is beavatkozott.

Ilyen előzmények után kíváncsian várom, hogy mi lesz Talal sorsa a Goricánál.

Igazából arra is kíváncsi lennék, hogy a ZTE és a Honvéd miért igazolta le, egyáltalán hogy merülhetett fel a leigazolása, azonban nincsenek hiú reményeim, ezekről valószínűleg soha, semmit nem fogunk megtudni.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||