11 játékos máris távozott, 1 érkezett

 • Lejárt a szerződése: Mensah, Vidovic, Kosnic
 • Közös megegyezéssel: Meza, Kone, Palacios
 • Kölcsönadás után visszatér klubjához: Ontivero, Izazola, Elez
 • Máshol folytatja: Morgan, Projic
 • Érkezett: Vernes (kölcsönből vissza)

Vagyis a télen igazolt kilencekből egyelőre(?) Punosevac maradt. (via honvedfc.hu)

Pedig #kone10 már négynél tartott. /// A játékoskeringős posztunk itt frissül.

“11 játékos máris távozott, 1 érkezett” bejegyzéshez 52 hozzászólás

 1. Há’ pedig ezek sokkal minőségibbek voltak,mint a korábbiak :D Szegény öreg halász folyamatosan segget csinál a szájából. Várom a nyári 3-4 “minőségit” .

  1. Sajnálom kissé az öreget, de ez mindig így van. Főnököm mondta egyszer: Ne engem kérdezzetek én csak vezetni tudok, kérdezzétek a Tónit, Ő ért hozzá :)
   De ez evidens, ő üzletember, nem focista.. Viszont nem akart birkózócsarnokot építeni….

     1. félreértetted… :) a birkózócsarnokra gondoltam! :) talán az a sportág jobban feküdt volna az erőcsatárnak..

 2. Gyors volt az Öreg és a Rossi által nem használt légiót már el is
  távolították.Maradt Ignja,King,Kristi,Youla,Punosevac, Daud (utóbbi kettő
  is esélyes a távozásra)

  Egyedül Elezért kár,de ő sajnos csak kölcsönben volt a Laziótól.Még Morgant
  megnéztem volna,de őt ezek szerint nem látták annyira jónak,hogy a max. 7
  fős légiós közé beférjen.
  Jó lenne,ha 15.-én már a teljes keret,az új igazolásokkal kezdené el a munkát.Rövid lesz a felkészülés,mert július 17.-én már indul az új szezon.

 3. Eddig rendben. Gondolom, fog még (minőségi) légiós érkezni, akkor mehet még Kristi, Daud és Puno is.

 4. Minden jól alakul eddig. Rossi hosszabbított, elküldtek 11 légióst, akik semmit nem értek kb. Pipa. A keretben maradt 7 légiós, Ignja, King, Kristi, Godoy, Youla, Puno és Daud. Véleményem szerint vagy ők fognak maradni 7-en és így megvagyunk, vagy 1-2-őt még elküldünk pl Daud-ot és Kristi-t, őket látom esélyesnek és helyettük hozunk 2 légióst, és jön fel vagy 6-8 akadémista és kész a keret. Valakinek van valami infója, hogy pl Holender most minek számít? Elvileg ha minden igaz, magyar-szerb állampolgár, ő akkor minek számít?

  1. Holender nem számít külföldinek,hiszen már magyar állampolgár is,az U21-s válogatottban is bemutatkozott.

   1. Majd jön egy új határozat, hogy a HO-val kezdődő nevűekre nem vonatkozik.

  2. Filipinnyó magyar U-válogatott, fura, ha nem számítana magyarnak.
   Amúgy az MLSZ-nevelés, ami most majd fontos lesz, az emlékeim szerint azt jelenti, hogy x évet játszott az MLSZ valamelyik U-bajnokságában, és akkor onnantól nem számít a nemzetiség.

   1. Hmm érdekes, erről az mlsz nevelésről még nem hallottam, jó lenne ezzel kapcsolatban valami cikket vagy közleményt látni, remélem kiad a nagyérdemű mlsz ezzel kapcsolatban valami infót.

    1. Az MLSZ-nevelés fogalmát már a tavalyi (2014-2015) bajnokságban bevezették:

     „A bajnokságban való részvétel teljes időtartama alatt a
     sportszervezet játékoskeretében 25 fő vagy kevesebb szerződtetett
     labdarúgó esetén legalább 12 fő MLSZ-nevelésű labdarúgónak kell lennie. MLSZ-nevelésű
     labdarúgó az, aki 15 és 21 éves kora között a MLSZ-hez tartozó egy vagy
     több sportszervezetben legalább három évet egyben vagy megszakításokkal
     igazolt játékos volt

   2. MLSZ nevelés (tehát akit nem kell külföldinek számítani), aki 15-21 éves kora között legalább 3 évet játszott a magyar bajnoki rendszerekben.Amúgy Holender,Pantovic,vagy a korábbiak közül ennek Moga és Remes is megfelel.

 5. Egyfelől jó, hogy a sok selejt, nem idevaló távozott. Egyedül Meza-t sajnálom, és remélem Per pillanat 7 maradó van. Kiváncsi leszek, hogy lesz-e még távozó, mert valahogy nem tudok elképzelni, hogy nem igazolunk külföldi játékost….

 6. Pedig Hemingway szerint az érája legjobb igazolásai voltak ezek…

 7. Kiváncsi vagyok, hogy 6 kiesőből lesz-e igazolás. :) Martinezt jó lenne visszahozni. Esetleg Kecskemétből, Pécsről valamelyik tehetségesebb srácot.

 8. Hatalmas mókagyár vagyunk . Remélem az öreg tanult abból hogy szarból csak szart lehet csinálni és nem akar jövöre is a kiesés szélén egyensúlyozni normálisan erősit. Bár ugye rossi azt mondta csak akkor marad ha erősődünk ?

 9. Na ez így egész jó, de Daud, Puno, Kristinek még mennie kéne.

  Ignjaval Youlaval Kinggel még hosszabbítani kéne, és lenne 3 helyünk 3at igazolni. Nagyon kevés ez a 3-as szám, gyengülni fog a bajnokság… Egyszerűen nincsenek kiemelkedő magyarok… akik vannak azok a fradi, loki, vidihez mennek majd mert ők tudják őket megfizetni, és ott fognak padozni a légiósaik mögött. Szép volt MLSZ.

 10. Mar a jatekoskeretunk is frissult a honvedfc.hu-n: http://honvedfc.hu/jatekoskeret/1 Alakul a dolog. ;) Szerintem Kristi MLSZ nevelesnek szamit, tehat 6 kulfoldink maradt.

  Remelem lesz meg legalabb egy tavozo a King, Daud, Puno harmasbol, hozunk a helyukre 1-2 aranylabut, leigazolunk par spilert a kiesettek kozul es keszen is vagyunk. ;)

  1. Megnéztem Kristi nem számít mlsz nevelésnek, 20 lesz 2 hónap múlva, és az első meccsét 10 hónappal ezelőtt játszotta ő így légiósnak számít.

 11. Azért Lucas Ontiveróval még vártam volna egy kicsit,hiszen a transfermarkt-on 1,2 ,m€,csaknem egymaga kiteszi az egész keretnek az árát.Nem tudom miért,de elsőre a fradis ramirez ugrott be róla.Hogy ki hozta sérülten és mi volt a szándéka vele,az is egy jó kérdés.Mindenféleképp marasztalni kellett volna,így elherdálni a tehetségeket.

   1. Azért említettem ramirezt,mert neki is vissza kellett volna térnie. Úgy látszik,hogy csak puhatolódzás lesz a köv. szezon a Honvéd részéről.

 12. amugy a honvedfc.hu-s keret alapjan Herjeczki Kristof az elso keret tagja…

  Errol csak en maradtam le eddig? Szerintem o lesz az egyik 20 ev alatti akit a kovetkezo evekben be akarnak majd epiteni koszonhetoen az MLSZ uj osztonzo-rendszerenek.

  1. Igen, már úgy 1,5 hónapja már a nagyoknál edz (a honlap is ekkor tette be az NB1-es keretbe),de még csak 17 éves lesz e hónap végén,sokat kell még erősödnie.

  2. Én is nézegetem a keretet.,..jelenleg 23-s a keret (Vernessel együtt). Ehhez jönnek még Bobálék, Pantovic (?), Vólent (?), Erdélyi (?).
   Ez így még elég soványnak tűnik, még akkor is, ha pár MFA-s feljebb kerül a nagycsapatba. Szóval én a légiósokon kívűl számítók magyar igazolásokra is. :)

 13. Magyar igazolások nélkül, jó középhátvéd megszerzése nélkül 7-10. hely – jó esetben, ha csak nem fogunk ki egy-két jó külföldit.

 14. a k@rva életbe pedig Kone a hétvégén még nyomhatta volna az NB3-ban, hogy meglegyen a 10… ;)

 15. Mervó már szerintem elérhetetlen…..külföld…esetleg tolvaj ződek.

 16. Radó, Mervó megszerezhetetlen számunkra, Hefflerre meg sztem nincs szükségünk.
  Én Punot mindenképp elküldeném ha a szerződése engedi… Nem használhatatlan, de a szerencsejáték pénz miatt sokkal jobbra lehetne cserélni és kell a hely a limit miatt. Ugyanúgy Daud, meg Kristi is csak a helyet foglalja.
  King akár cserének, rotálásnál, sérülés/eltíltásnál sztem minőségi alternatíva nélam maradhatna.

  Remélem nem Csizmadiára gondolsz, attól mentsen meg minket a jóisten. :)

  1. Ebben egyetértünk… mármint, ha Hemi nem költ tisztességesen a csapatra, akkor minek kellett neki nb1es egyesület…
   “Jó” magyarokban sztem ne is gondolkozzunk, nem a mi kategóriánk… Ők a Vidi Fradi Loki Diókhoz kerülnek majd…
   És ezért lesz gyengébb az idei bajnokság, a “tehetősebb” csapatok erősödni, a szerényebb költségvetésű csapatok mind gyengülni fognak, sokkal nagyobb lesz a kontraszt a csapatok között…

   1. én is erre gondoltam…nagyban stabilizálná a védelmünk közepét! és gondolom Ignja további maradását is befolyásolja, hogy milyen csapat áll most össze.

    1. Sztem inkább az befolyásolja majd, hogy milyen szerződést tolnak elé…
     Én örülnék ha maradna… amellett, hogy jó, sosem volt vele semmi baj, odateszi magát a csapatért légiós létére. Bőven megdolgozott egy sokkal előnyösebb szerződésért, ő nem zsákbamacska, ha elé nem tolunk egy versenyképest, akkor senki elé nem fogunk…

     1. nyilván az alap 1 jó szerződés(Hemi= jó szerződés…:D ), de azon túl már az is befolyásolhatja, hogy milyen társakkal van körülvéve.. Lipták kb hasonló kategória, mint Ignja, sőt előre még talán jobb is

      1. A fejjátéka miatt a pontrugásaink mindenképpen veszélyesebbek lennének, feltéve ha be tudjuk rugni… ::)
       Most ugye 400 millre számítanak a szerencsejáték pénzből, tegyük fel ő a 3000 eurós kategóriat… Most ajánlanánk neki + 2millt / hó, az 12*2 24 milla a 400ból…

  2. most tényleg el fog dőlni, hogy mennyire vehetjük komolyan az öreget, mert nem lehet megint 1 afrika kontingenssel letudni az átigazolási szezont ! most már csak minőséget igazolhat, mert különben kizúgunk… és remélhetőleg Rossi is lesz annyira tökös,h állja a szavát és nem hódol be az öreg kamu-erősítéseinek..

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.