Játékoskeringő @ 2018/19 nyár

[korábbiak // 2011/12 nyár, tél | 2012/13 nyár, tél | 2013/14 nyár, tél | 2014/15  nyár, tél | 2015/16  nyár, tél | 2016/17 nyár, tél | 2017/18 nyár, tél | aktuális keretünk]

távozott // Dark Kabangu (?), Bobál Dávid (Dukla Praha, Csehország), George Ikenne-King (MTK), Mark de Vries (pályaedző, ?), Eppel Márton (Kajrat Almati, Kazahsztán), Kosút, Tomás (?), Lanzafame, Davide (FTC), Mátyás Zsolt (Vác, NB II.)

kölcsönbe került // Gergényi Bence (ZTE, NB II.), Hegedűs Márk (Dorog, NB II.), Herjeczki Kristóf (Gyirmót, NB II.), Erdélyi Botond (Dorog, NB II.)

érkezett // Holdampf Gergő (Nyíregyháza), Uzoma, Eke (Balmazújváros), Híres Gábor (pályaedző, Csákvár), Fousseni N’Ganon Bamba (Chernomorets Odessa, Ukrajna), Batik Bence (klub nélkül, legutóbb: FTC), Skvorc, Dino (Alashkert Yerevan, Örményország), Vadócz Krisztián (klub nélkül, legutóbb: Kitchee, Hongkong)

hosszabbított // Kukoc, Tonci (2020);


05.10. // az első pletyka, hogy Bobál Dávid Olaszországba kerülhet.

05.18. // videócset az Öreggel, amiből kiderült, hogy:

  • Bobál és King távozik;
  • Kukoc marad;
  • Kabangunak élő szerződése van;
  • Mark de Vries (edző) nyáron távozik;
  • öt és nyolc közötti játékost igazolnánk, többek között: két belsővédőt, egy baloldali védőt, egy irányítót, egy tartalék védőt és egy csatárt, amennyiben az utóbbi posztról lesz távozónk.

05.27. // Kukoc a nyilvános Facebook-oldalára tette ki, hogy 2020-ig marad Kispesten. Vélhetően fél+2 éves szerződést köthettünk vele a télen, és azóta meggyőzte a szakvezetést az alkalmasságáról.

06.02. // Dark az instagramon jelentette be, hogy távozik.

06.02. // Ikenne-King is az instagramon köszönt el a szurkolóktól.

Nagyon nehéz volt nekem meghozni ezt a döntést. Büszke vagyok a Budapest Honvédnál eltöltött 6 évemre. A klub minden egyes emberét a szívembe zártam: az edzőket, a csapattársaimat, a személyzetet és legfőképp a lelkes szurkolókat, akik mindig fáradhatatlanul bíztattak minket. Köszönök mindent.CSAK ❤️🖤🙌🏾🙌🏾🙌🏾 Neither words or actions could express the difficulty in taking this decision because I’m extremely proud of my time here,full with lots of beautiful memories. Every single person at the club will forever have a special place in my heart,from the coaches to my teammates,through the staff and most importantly the amazing fans who have always loved and supported me.

A post shared by Ikenne-king Patrick George (@ikenneking8) on

06.04. // Kinget hivatalosan bejelentette az MTK is.

06.04. // Uzoma neve a csakfocihoz is eljutott, mint az egyik lehetséges igazolásunk. Állítólag, ahogy állítólag a Kövesd is keresi.

06.07. // Uzomával állítólag nem sikerült megállapodni. (via csakfoci)

06.08. // Szétesőben a Dorog. Schindler Szabi edzővel nem hosszabbítanak, és az egyéb távozók mellett, a kölcsönben lélvő Kovács Dani, Bora, Göblyös és Vajda Dani is visszatér hozzánk. (via NSO)

06.09. // Egy külföldi és egy magyar játékossal is megállapodtunk, azonban neveket nem mondott GFH a 24-nek adott interjújában.

06.11. // A Nyíregyháza elárulta, hogy Holdampf Gergőt elengedték a Honvédhoz.

06.14. // A klub bejelenti, hogy leigazoltuk Holdampf Gergőt és Eke Uzomát.

06.15. // Csákváron úgy tudják, hogy Híres Gábor a Honvédhoz igazol pályaedzőnek.

06.18. // Ahogy az várható volt, Supka szegedi pályaedzője, Híres Gábor nálunk folytatja. (via honvedfc.hu)

06.19. // Egy magyar, egy horvát és egy boszniai próbajátékos is velünk tartott a milánói edzőmeccsre. Természetesen egyelőre név nélkül.

06.19. // Hemingway megerősítette, hogy Kukoc hosszabbított, és hogy Dark Kabangu távozott.

06.19. // Két próbajátékost is bejelentett a klub: Igor Cukovic és Lippai Tibor. Bővebben itt írtunk róluk.

06.20. // Gergényi Bence a ZTE-hez került kölcsönbe.

06.20. // Felkészülési meccs a kínai Jiangsu Suning ellen: Cukovic és Lippai próbajátékosként lépett pályára.

06.22. // Megjelent egy anyag a Honvéd honlapján 06.14. dátummal, és a tartalma szerint Kabanguval szerződést bontottunk. Esküszöm, ez valami antedatált anyag lehet, mert 06.21-én napközben még nem volt fent, és olyan tényleg előfordulhat, hogy a nem túl szószátyár oldalon elkallódik, fel sem tűnik egy ilyen fajsúlyos kontent egy egész héten keresztül?

Érdekesség: “közös megegyezéssel szerződést bontott” – így fogalmaz a klubhonlap, miközben Dark Eppellel azonos átigazolási időszakban érkezett, és Epinek már csak fél év van hátra a szerződéséből (nagyjából három évre írt alá). Költői kérdés, hogy vajon Darkkal milyen hosszú távra tervezhettünk?

06.24. // Eppel egyre közelebb a kazah Kajrat Almatihoz.

06.25. // Újabb próbajátékosok a Partizan ellenSilvio Rodrigues Pereira és Guttiner Heider Fernando. Cukovic és Lippai még mindig velünk készül.

Bízom abban, hogy rövid időn belül megtaláljuk azokat a játékosokat, akikre szükségünk van, mert most még csak tapogatózunk. Voltak most is egy páran próbajátékon, de nem igazán azt a színvonalat képviselték, amit szeretnénk látni a csapatban. – Supka a meccs után.

06.26. // Hegedűs Márk az NB II-es Doroghoz került kölcsönbe.

06.28. // Eppel @ Kajrat Almati. (honvedfc.hu)

06.28. // Új igazolásFousseni N’Ganon Bamba. (honvedfc.hu, transfermarkt, wikipedia)

  • 28 éves, guineai-francia kettős állampolgár,
    • de a két guineai válogatottsága előtt Elefántcsontpart U20-és és U23-as válogatottjában is szerepelt. #wtf
  •  védekező középpályás, védő
  • “Bamba egy plusz kétéves szerződést kötött a Honvéddal.”

06.28. // Csak ma vettük észre, hogy Kosútot már nem sorolja fel a klubhonlap a játékosaink között.

06.28. // Herjeczki egy évre az NB II-es Gyirmóthoz került kölcsönbe.

06.28. // Új próbajátékosok tűntek fel az Orenburg elleni meccsen: Mendy, Sambo és Abraw.

06.30. // Újabb próbajátékosok a Beitar ellen: Fabiano Santacroce, Tomas Pilik.

07.01. // Lanzafame @ Fradi.

Nagyon fontos számomra, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, aki társam volt ebben a kispesti „utazásban”. Egy csodálatos időszak volt, tele érzelmekkel. Köszönettel tartozom minden csapattársamnak, akikkel együtt hatalmas sikert értünk el és részesei lettünk a klub dicsőséges történelmének. Köszönet az összes segítségért és türelemért, főleg a legnehezebb időszakokban, amikor nagyon ideges voltam és az ostor rajtuk csattant… Hálás vagyok mindenkinek, de legfőképpen Nagy Gerinek, aki a két évem alatt mindig egy követendő példa volt számomra, egy barát, egy játékos, aki legjobban megtestesíti a Honvéd szellemiségét. Köszönet Budának, Norbinak, Robinak, Tamarának, Kálmánnak, Lászlónak és Palinak, akik ugyan a színfalak mögött, de nagyon fontos munkát végeztek. Köszönet Marco Rossinak, aki sikerre vezetett minket és folyamatosan tűzben tartott engem és a csapatot is. Köszönet azoknak, akik mindig támogattak és bíztattak engem, és ami a legfontosabb, hogy azt éreztették velem, hogy egy vagyok közülük. A döntés, hogy elhagyjam ezt a családot, életem legnehezebb döntése volt. Nagyon sokat töprengtem, hogy ez-e a helyes döntés, hiszen a szurkolók voltak a legnagyobb motiváció számomra. Mindenki nagyon fog hiányozni ebből a nagy családból, de emelt fővel távozom és büszke vagyok arra, hogy mindent kiadtam magamból ezekért a színekért. Mindannyian örökre ott maradtok a szívemben! Davide

A post shared by Lanzafame Davide (@lanzadavi7official) on

07.03. // Batik Bence aláírt.

07.04. // Mátyás Zsolt @ Vác.

07.05. // A csakfoci információi szerint Vadócz marad Kispesten. Azt nem írják, hogy mennyi időre. (Mi úgy hallottuk, hogy három hónapra, ha marad.)

07.05. // Skvorc, Dino horvát védő 2+1 évre írt alá.

07.05. // Bobál Dávid három évre a cseh Dukla Praha csapatához szerződött. (via fkdukla.cz)

07.05. // Vadócz egy évre aláírt.

07.07. // Erdélyi Botond és Hegedűs Márk egy évre az NB II-es Doroghoz került kölcsönbe.