Mastodon

Hetikispest #2023/11/15

/11/08 Kijött az MLSZ-től Futballkörkép néven futó elemzés, ami a 2021/22-es szezonig tesz mindenféle kijelentéseket. Van vagy száz oldal, még nem értünk a végére, pedig tervezzük darabokra szedni. Ha valakit röviden érdekel, akkor a Telex anyagát ajánljuk a témában.

/11/08 Nem tudta elkerülni a figyelmünket, hogy egyre több cikk foglalkozik nyíltan a Honvéd anyagi gondjaival. Itt van például egy idézet az egyébként vállalhatatlan címekkel operáló Csakfociról (amit pont emiatt egyre kevésbé vagyunk hajlandóak fogyasztani):

Úgy tudjuk azonban, Kispesten azért volt nagy szükség egy beugró szponzorra, hogy ki tudják fizetni a játékosok bérét. A Honvédnál ugyanis nemcsak a szakmai, de a gazdasági háttér is lassan NB III-as szinten van.

Kispesten furcsát léptek: Levágott arcú játékossal jelentett be szponzort a Honvéd – ezért kaphatott fizetést a csapat

Tényleg, ha már itt tartunk, te melyik lapokat fogyasztod a leginkább? Ha az itt felsoroltakon túl olvasol még bármit rendszeresen, akkor nyugodtan dobd be a nevét kommentbe. (Lehet, hogy a küldés gomb nem jelenik meg, akkor egy kicsit lejjebb kell görgetni, és ott lesz. A korábbi válaszokból a valós idejű grafikonokat ide kattintva tudod megnézni.)

/11/09 Egy mellékes anyagból derült ki, hogy Kerezsi tartósabban(?) sérült.

/11/09 Csertői az új edző.

/11/09 Richlord Ennin @ MTK. Vinnyogva röhögünk, és sajnáljuk a kékeket.

/11/09 MLSZ, fegyelmi bizottság: „A FEB a Bp. Honvéd–Kazincbarcika mérkőzéssel kapcsolatban a Bp. Honvédot a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és konkrét személy szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”

/11/10 egy kis bulvár: A Kispest korábbi erőnléti edzője nem hisz a Holdra szállásban.

/11/12 Honvéd – Ajka 1-0

/11/15 Pisont lett Márton Gábor segédedzője a ZTE-nél. (via honvedfc.hu)


Dátum nélkül

#Petkovic // Volt már róla szó, de ide is: a Nemzetközi Spordöntőbíróság 27-én tart meghallgatást a Marko Petkovic vs. Honvéd ügyben.

#feljutómatek // A mindenféle számítások szerint 70 pont kelleni fog idén a feljutáshoz, ami esetünkben azt jelenti, hogy 51-et kellene szereznünk 19 forduló alatt. Magyarul a következő sorminta még pont belefér:

GY GY GY GY GY GY V GY GY GY GY GY GY V GY GY GY GY GY

14 passz az Ajka elleni gólunk előtt // Kálnoki-Kis -> Eördögh -> Krajcsovics -> Eördögh -> Kálnoki-Kis -> Szabó -> Kovács -> Szabó -> Kovács -> Bocskay -> Kálnoki-Kis -> Krajcsovics -> Holman -> Eördögh -> Bobál -> gól.

#Google Discover // Véletlenül vettük észre, és elég menőnek tartjuk.

#körkérdés (újra) Felmerült, hogy csináljunk egy hírlevelet, ami mondjuk minden kedden vagy szerdán érkezne meg a postafiókokba, és az előző hét fontos történéseit tartalmazná nagyjából abban a szerkezetben, ahogy a blogon is szoktuk. A baj vele egyedül, hogy viszonylag sok munkával járna, és csak akkor indítanánk el, ha van rá fogadókészség. Szóval:

A heti hírlevél

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

(A kérdést a napokban még feltesszük párszor más posztokban is, aztán a tapasztalatok alapján döntünk.)


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||